Курс за Юмейхо масажисти - 24 - 28 юни в гр.Пловдив

КУРС ПО ЮМЕЙХО (начално ниво) - гр.Пловдив 24 - 28 юни.

Курса се провежда от лицензираният инструктор V дан - Емил Йончев с над 11 години опит в прилагането на Юмейхо терапията.

Курса по Юмейхо е за първа степен. В него курсистите се запознават със 100-те Юмейхо похвата и се научават да ги прилагат. Усвояването на даден похват вклюва: позиция на пациента, позиция на терапевта и прилагане на техниката по правилен начин. Изучават се също анатомия на човешкото тяло, позиции на таза, видовете гръбначни изкривявания, диагностика на тялото според Юмейхо методиката, както и кога да не прилагане определени похвати (т.нар. показания и противопоказания).

Края на курса по Юмейхо не поставя край на отношенията с обучаващия - напротив! Обучението продължава и след това чрез съвети, наблюдение върху начина на прилагане на похватите, както и със съвети за конкретни пациенти и споделяне на опит. Веднъж в месеца Студио "Йога за Всеки" организира среща на практикуващи Юмейхо, където хората общуват, обогатяват се и се учат.

"Каня Ви да завършите курса за Юмейхо масажисти, защото ще откриете много повече от очакваното. Ще откриете начин да помагате на близките и приятелите си, ще усвоите нова професия, ще срещнете нови приятели, ще общувате и ще се забавлявате..."     Емил Йончев

Цена на курса - при поискване.

Цена на курса - за информация относно цени и отстъпки пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или се обадете на телефон +359 885509184 - сенсей Емил Йончев; +359898770905 Йоана (организатор)

 Сенсей Емил Йончев -  Юмейхо учител 5-ти дан.

 

Допълнителна информация